Doble compromís per a començar la Liga Endesa

23/09/2019

Després d'estrenar-se en la temporada oficial amb la disputa de la Supercopa Endesa, el primer equip masculí de Valencia Basket obri esta setmana la seua participació en la Liga Endesa amb un doble compromís en competició nacional. Obrirà el campionat rebent al MoraBanc Andorra el dijous 26 de setembre a les 20.00 hores a la Fonteta. I realitzarà la seua primera eixida de l'any per a visitar la pista del RETAbet Bilbao Basket el diumenge 29 de setembre a les 12.30 hores.

 

L'equip taronja ha realitzat este matí la seua primera sessió d'entrenament de la setmana amb la ment posada en estos dos compromisos que obriran la dinàmica de setmanes amb partits múltiples. Des d’esta setmana i fins al final de 2019, els homes de Jaume Ponsarnau disputaran almenys dos encontres per setmana, amb un total de 32 partits programats en el que resta d'any natural.

 

Estrena a casa davant MoraBanc Andorra

Valencia Basket jugarà el seu primer partit de la Liga Endesa a casa davant el MoraBanc Andorra el dijous 26 a les 20.00 hores. Un rival contra el qual mai ha obert una temporada de la Liga acb, per la qual cosa no existixen enfrontaments entre estos dos equips en la jornada 1. Valencia Basket ha començat el curs de la Liga Endesa en quinze ocasions a la Fonteta, amb un balanç d'11 triomfs i 4 derrotes. L'equip taronja no perd en una arrencada a casa des de la temporada 2006-07, quan va perdre contra el Taugrés per 94-95.

 

Un rival amb moltes novetats

El rival del partit del dijous és un MoraBanc Andorra que ha renovat la seua plantilla respecte a la de temporades anteriors. A més de l'entrenador Ibon Navarro es mantenen clàssics de l'equip pirenaic com David Walker, David Jelinek, Guillem Colom o Moussa Diagne. I encara que ha perdut a jugadors importants com Albicy, Ennis, Shurna o Stevic, ha realitzat un bon nombre d'incorporacions interessants. Clevin Hannah i Jeremy Senglin en els bases, Frantz Massenat en l'escorta, els alers Dejan Todorovic i Bandja Sy, els ala-pivots Nacho Llovet i Tyson Pérez i el pivot serbi Dejan Musli.

 

Entrades a la venda des de 20 euros

Les entrades per a este partit estan a la venda des d'un preu de 20 euros. Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc o a través de la nostra pàgina web oficial


TAGS: