PULEVA regalarà un any de llet en el partit davant MoraBanc Andorra

24/09/2019

El primer encontre de la Liga Endesa que enfrontarà al Valencia Basket amb el MoraBanc Andorra (dijous 26, 20:00h, Fonteta, Movistar Deportes) tindrà de nou un col·laborador d'excepció amb el patrocini de PULEVA. Els guanyadors del concurs a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran per portar-se un magnífic regal: un any de llet Puleva gratis. Es llançaran a les graderies de centenars de regals i es repartiran 8.000 aplaudidors en els seients del pavelló. No faltarà cap detall per a gaudir de l'estrena de la temporada oficial a la Fonteta.

 

Un any de llet gratis

València Basket posa en marxa un concurs a través de les seues xarxes socials oficials per a triar als dos finalistes que competiran en les taules de la Fonteta entre el primer i el segon quart per portar-se un magnífic premi: un any proveït amb llet totalment gratis per cortesia de PULEVA.

 

Des d'este matí apareix en el Facebook de Valencia Basket una pregunta relacionada amb este concurs. Els participants hauran de contestar d'acord amb les regles plantejades. El dimecres 25 de setembre es realitzarà un sorteig a les 17 hores per a triar als dos finalistes d'este concurs. Els guanyadors hauran de validar la seua condició abans del pas d'una hora des que reben un missatge directe des del club. En el cas contrari es buscarà un guanyador alternatiu entre els suplents triats també a l'atzar.

 

Repartiment de regals

En els temps morts i en els descansos entre quarts del partit davant els andorrans, es llançaran a les graderies de la Fonteta centenars de regals com camisetes i motxilles de Puleva. A més, els participants en els jocs rebran com a obsequi productes d'esta marca. I durant tot el partit el zeppelín de Puleva sobrevolarà el cel de la Fonteta,

 

Torna el Sofà courtside de Puleva

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran viure una experiència única en este partit davant el MoraBanc Andorra des d'un sofà entapissat amb els colors corporatius d'esta marca que estarà col·locat a peu de pista en una de les millors ubicacions del pavelló, just enfront del set del nostre DJ. I tot això mentre disfruten dels productes Puleva.

 

#SorollFonteta amb els 8.000 aplaudidors

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que el Club ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este encontre. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar d'animar a l'equip des del salt inicial fins a la botzina final. I pots portar-t'ho a casa com a record, ja que en una de les cares de l'aplaudidor podràs trobar la foto de pòster del primer equip masculí.


TAGS: