Quino Colom en Pinturas Isaval: “Donaré el meu 200% per a tornar la confiança al Club”

24/09/2019

El base internacional espanyol Quino Colom (1.88m, Andorra la Vella, 01/11/1988, 30 anys) ha sigut presentat este matí com a jugador del Valencia Basket per a les dues pròximes temporades amb opció a una tercera en l'establiment que Pinturas Isaval té en el número 46 de la Carretera Xirivella-Aldaia.

 

El nou director de joc taronja compta amb set temporades d'experiència prèvia en la Liga Endesa, va disputar la Euroleague amb el Unics Kazan, va ser triat en el Millor Quintet de l'Eurocup en 2018 en les files de l'equip rus i és internacional amb la Selecció Espanyola, amb la qual fa dues setmanes es va proclamar campió en la Copa del Món de la Xina. Colom procedix del conjunt turc del Bahcesehir, en el qual va fer una mitjana de 15 punts i 6 assistències la passada temporada.

 

Santiago Vallejo, president de Pinturas Isaval, ha exercit d'amfitrió en un esdeveniment en el que Quino Colom ha estat acompanyat pel president de Vicente Solá en representació de Valencia Basket.

 

Ha sigut el propi Santiago Vallejo el que ha obert el torn d'intervencions per a recordar que “fa ja sis temporades que començàrem este camí amb Valencia Basket i va ser una decisió encertada, com s'ha demostrat amb el temps. La nostra vinculació amb els valors que transmet esta marca esportiva és absoluta. I ens sentim 100% reflectits en la Cultura de l'Esforç. Sou una família i ho reflectiu en cada partit”.

El president Vicente Solá ha agraït a Pinturas Isaval la cessió de la seua botiga d'Aldaia per a la realització d'esta presentació i assegurar que la relació amb esta empresa “fa temps que va deixar de ser estrictament comercial i ja és d'amistat amb Santiago, Paco, les seues famílies i la resta dels seus empleats. Ells han estat molt a prop, implicats i col·laborant amb moltíssimes accions en una gran quantitat dels partits més importants en esta ratxa recent d'èxits. Ajudant-nos al fet que la Fonteta brillara encara més en els grans dies”

 

El directiu taronja ha reiterat l'orgull del Club per comptar amb Pinturas Isaval entre la seua família de patrocinadors i ha mostrat el seu desig que el patrocini, que acaba al final de l'actual temporada, s'allargue per a més temps. Per a acabar amb la part comercial, Solá li ha entregat a Santiago Vallejo la primera camiseta signada pel campió del Món Quino Colom.

 

El president de Valencia Basket ha pres de nou la paraula per a donar la benvinguda a Quino Colom, del qual ha destacat que “després d'una consolidada trajectòria amb set temporades en la Liga Endesa, el nostre nou jugador s'ha reivindicat amb excel·lents temporades fora de les nostres fronteres. Amb Colom hem incorporat un jugador intel·ligent, amb un gran sentit de la direcció i del joc del pick and roll. A més de ser un excel·lent generador de joc, també ha demostrat tindre el caràcter per a assumir el lideratge en atac en moments complicats. Estem segurs que les seues habilitats es complementen molt bé amb les dels seus dos companys en la posició de base. I que el nostre joc està en bones mans per a aconseguir arribar fins als objectius que ens hem marcat”.

 

L'últim a prendre la paraula ha sigut el protagonista del matí, el base Quino Colom, que ha agraït “la confiança que este gran Club ha tingut en mi, donaré el meu 200% per a tornar eixa confiança en tots els partits. Tinc moltes ganes de sentir l'ambient de la Fonteta. Ho he patit durant molts anys i ara em toca tindre-ho al meu favor. I espere que el públic disfrute moltíssim amb el nostre joc i portar al Valencia Basket al més alt un altre any més és el gran objectiu. Tenim una temporada molt exigent però al mateix temps molt prometedora davant i l'equip pinta molt bé. Tinc ganes ja de debutar, de vestir de taronja i fer-vos vibrar a tots en el que segur que serà un gran any”


TAGS: