Rebeca Cotano: “Anem al Open Day amb tot”

25/09/2019

Valencia Basket s'estrena esta temporada en Lliga Femenina 1 davant el vigent campió i campió de la Supercopa Spar City Lift Girona, en un partit que es podrà seguir per Teledeporte el dissabte 28 a les 13:15h. L'equip de Rubén Burgos arriba preparat després d'una exigent pretemporada que ha tancat amb quatre victòries.

 

“Els resultats han sigut bons i tant les meues companyes com el cos tècnic estan contents i amb bones sensacions” analitza Rebeca Cotano, que ha participat en les quatre proves de la pretemporada.

 

De cara a la primera cita oficial del calendari, la jugadora valenciana és conscient del nivell del repte. “És un partit difícil, la veritat és que l'any passat ja ens va costar i tenen noves incorporacions enguany així que serà complicat; però nosaltres anem amb tot, ho estem preparant des del dia 1, així que a per totes” declarava.

 

Es tracta del primer partit d'una temporada il·lusionant per a la plantilla. “Tant l'equip com el Club tenim objectius ambiciosos, com a mínim igualar això de l'any passat, i a partir d'ací a poc a poc anirem veient” concloïa la jugadora.


TAGS: