Ponsarnau: “Poden estar millor tàcticament per la seua pret, haurem d'estar atents i suplir-ho"

25/09/2019

El tècnic taronja va comentar que “comença la Lliga Endesa, a casa, en al Fonteta i davant un equip que ha fet una molt bona pretemporada, que ha tingut canvis, que ha millorat a nivell físic i que té molt tir de 3, amb molts jugadors capaços de crear-se tirs en poc espai, i crec que serà una de les personalitats d'aquest Morabanc Andorra. Molt ben entrenat, que creiem que estaran més desenvolupats tàcticament en haver tingut una pretemporada amb quasi tots els seus jugadors”.

 

Haurem de millorar en “en esforços defensius, hem d'entendre que potser ens poden ficar alguna canastra fàcil per tàctica, però no per esforç o distraccions, com ens va passar en el partit de presentació. Hem d'entendre que hi ha coses no gaire controlades, i a partir de l'esforç, que no ens torne a passar. En atac, ser dinàmics i poder trobar a un gran nombre de jugadors”.

 

Sobre l'estat físic de la plantilla, “amb Maurice Ndour anem bé, però per a acabar de superar la seua lesió, el pla és esperar fins al diumenge, i a partir del dilluns comptar amb ell al 100%. Respecte a l'altre descarte, no està decidit, hi ha circumstàncies com arribar Quino Colom del mundial, encara que va demostrant bones coses en l'entrenament. Decidirem demà, amb marge. Amb Vanja Marinkovic bones notícies, no té res. Sam Van Rossom va tindre un problema en el partit però no va afectar al fet que es perdera entrenaments”.


TAGS: