Rubén Burgos: “És un partit per a construir i créixer”

28/09/2019

Rubén Burgos i María Pina van comparéixer en roda de premsa per a analitzar el debut en Lliga Femenina. “Ens hem desunflat al final, sabíem que seria dur perquè vénen de guanyar la Supercopa i és campió de Lliga, el mínim error ens anava a castigar que és el que ha passat, no hem estat molt encertades, no hem pres les millors decisions. Però hem de pensar en positiu, tenim jugadores noves, estem com tots en creixement. Ara a descansar i a seguir creixent” deia Pina.

 

D'altra banda, la jugadora va demanar paciència per a un projecte que acaba de començar. “Entrenem moltíssim, treballem moltíssim, el club té un estil per a guanyar partits i això porta el seu temps. Ni ens anem a alarmar ni a deprimir, seguirem” explicava.

 

Rubén Burgos també va valorar el partit. “La nostra posada en escena ha sigut bona a pesar de la falta d'encert en atac per mèrit de la defensa de Girona, que ja venia d'un partit competitiu, això les ha ficat abans. Quan hem entrat el nostre nivell defensiu ha sigut bo, l'equip ha estat ficat, dur en rebot. En la segona part, fruit del cansament s'ha condicionat més que no tinguérem eixe plus en defensa i en moments puntuals que et castiguen. Però tenim clar el camí que s'ha de seguir, construir des de la defensa i basar el joc en la col·lectivitat. Teníem davant un equip que ha fet les coses un poquet millor que nosaltres” analitzava.

 

“No podem estar contents perquè hem patit una derrota i som ambicioses, però guanyar a Girona és molt difícil sempre. Sí que ens n'anem amb una idea clara, el partit ens servix molt per a veure'ns a nosaltres mateixos, coses a millorar i coses a refermar. Dia per a construir i per a créixer” concloïa.


TAGS: