Arriba el Visat Taronja, el premi a la teua fidelitat en el Cap de Setmana Taronja

30/09/2019

Estem davant una setmana històrica, en la qual es disputaran res menys que tres partits en tres dies a la Fonteta. València Basket vol premiar-te per assistir als tres, i ho farà amb el Visat Taronja. Este divendres, en el primer dels tres partits, davant CSKA de Moscou, recull el teu Visat, que serà encunyat a l'entrada dels partits del dissabte i del diumenge. Si aconsegueixes els tres encunys tindràs un 10% de descompte en una compra en tots els articles de la nostra botiga oficial fins que acabe el mes d'octubre.

 

Com aconseguir el visat i els encunys?

El visat se t'entregarà a l'entrada del partit d'aquest pròxim divendres davant el CSKA de Moscou. En els partits del dissabte i el diumenge, trobaràs punts al llarg de tot l'anell de distribució en els quals encunyar el teu visat. Des d'aqueix mateix diumenge en aconseguir l'últim encuny, podràs fer efectiu el teu descompte en la nostra botiga.

 

Tres grans partits en tres dies: Divendres d'Eurolliga

Tot començarà el divendres 4 d'octubre a les 21 hores amb el duel que obrirà la Turkish Airlines Euroleague davant res menys que el campió, el CSKA de Moscou. Una sort de Supercopa d'Europa oficiosa que es disputarà a la Fonteta i que servirà per a certificar el retorn taronja a la màxima competició. A l'entrada d'aquest partit, podràs recollir el teu visat, que hauràs de conservar durant el cap de setmana. El partit està inclòs en l'abonament global, i si vols comprar entrades, pots fer-ho des de 30 euros.

 

El dissabte, el segon: Arriba la Lliga Femenina!

El segon envit tindrà lloc el dissabte amb el primer partit femení de la temporada a casa. A les 19.15 hores, València Basket – Durán Maquinaria Ensino. Partit inclòs en tots els abonaments del club, i per al qual hi ha entrades a la venda per 8 euros. A més, demà dimarts presentarem moltes més novetats d'aquest partit. A l'entrada del partit podràs encunyar el teu visat.

 

Domingo: Rematem amb la Lliga Endesa

A les 17 hores del diumenge serà el torn de la Lliga Endesa per a completar els 3 partits en 3 dies. València Basket rep al Coosur Real Betis a la Fonteta, moment en el qual podràs completar el teu Visat Taronja amb l'encuny que et posaran a l'entrada. Arriba el segon partit de la Lliga Endesa a casa, inclòs en el teu abonament global, o si no tens l'abonament, ja pots comprar les teues entrades des de 20 euros.uros. 


TAGS: