Reisingerova: “Crec que estem connectant molt bé com a equip”

03/10/2019

Queden només dos dies per a l'estrena del València Basket en la Fonteta en la seua segona temporada en Lliga Femenina. (Duran Maquinaria Ensino, dissabte 5, 19:15h, Twitter FEB). L'equip de Rubén Burgos buscarà la primera victòria i Julia Reisingerova parla sobre les seues sensacions abans de l'enfrontament.

 

La txeca és una de les incorporacions a la plantilla i assegura que les peces del puzle estan encaixant bé: “És el principi de la temporada, estem encara coneixent-nos i crec que estem connectant molt bé com a equip. Disfrutem estant juntes però encara tenim molt treball que fer per davant. No estem genial ara mateix però estem en el camí”.

 

La primera jornada de competició es va saldar amb victòria per al seu exequip, el Spar Citylift Girona. Reisingerova assegura que “és dur jugar contra les teues antigues companyes i equip, però tenia ganes de tornar a veure i parlar amb elles. Va ser un plaer jugar contra elles en el primer partit. Em va fer sentir bé. No és que sentira la necessitat de guanyar-los o alguna cosa així, estic contenta d'haver pogut jugar contra elles amb el meu actual equip”.

 

Respecte a la seua condició de nova jugadora, la pívot recorda que “cada temporada és el mateix. Sempre comences amb gent nova. Mai un equip té les mateixes 12 jugadores de la temporada anterior. T'acostumes que molta gent canvia, noves jugadores vienen... Però crec que hem encaixat molt bé. Estem al mateix nivell i en la mateixa página”.


TAGS: