Setmana d'estrena europea per a Valencia Basket

14/10/2019

Setmana històrica per a Valencia Basket. L'equip entrenat per Rubén Burgos, en la sexta temporada de la seua història, la segona tan sols al màxim nivell, debuta en competició europea com a fruit al gran treball realitzat la passada temporada, quan va acabar en quarta posició la seua primera aventura al màxim nivell.

 

Valencia Basket s'estrenarà en la fase de grups de l'Eurocup Women, mesurant-se al VBW CEKK Ceglèd hongarés en el primer partit en el Gal József Sportcsarnok. Este primer rival, és un clàssic de la segona competició europea. Les dos últimes temporades, ha caigut en la fase de grups, però ja sap el que és complicar-li la vida a rivals espanyols.

 

Ho va fer a l'octubre de 2017, a casa, imposant-se a Lointek Gernika per 80-68. En eixe partit, precisament, Anna Gómez i María Pina formaven part del roster basc. 4 punts de la base i 12 de l'ala-pívot van col·laborar a intentar evitar una derrota que va acabar arribant de totes maneres. No obstant això, Gernika es va reposar en el partit de tornada en terres basques, imposant-se amb 22 punts de Pina i 4 d'Anna. Eixa mateixa temporada, també Girona va compartir grup amb els dos equips. Les catalanes es van imposar per 31 i 29 punts en els partits en la ciutat catalana i a Hongria respectivament.

 

Valencia Basket arriba al partit després d'haver reaccionat amb tres victòries consecutives a la derrota collida davant de Spar City Lift Girona en l'Open Day de Saragossa. Les de Rubén Burgos volen allargar la bona dinàmica abans de mesurar-se a més al líder de la Lliga Femenina Endesa el pròxim cap de setmana, quan visitaran Salamanca.


TAGS: