Bankia i Valencia Basket renoven per 6a temporada consecutiva el programa social ‘Més que un triple’

15/10/2019

Bankia i Valencia Basket Club han escenificat esta vesprada en la pista Víctor Luengo de L’Alqueria del Basket la renovació per una campanya més de l'acord que els unix per a transmetre als joves valencians els valors associats a l'esport i la ‘Cultura de l'Esforç’.

 

Gràcies al suport de l'entitat financera, Valencia Basket ha impulsat programes per al desenvolupament de múltiples activitats orientades a la formació dels més xicotets i dels entrenadors de la Comunitat Valenciana en L’Alqueria del Basket.

 

La relació entre estes dues entitats va començar en la temporada 2014-2015, per la qual cosa este acord inicia la seua sisena campanya, consolidant projectes més recents com ‘El teu Col·le a L’Alqueria’ i mantenint altres iniciatives que romanen des de l'inici d'este programa social com el ‘Triple Solidari’ o la ‘Targeta Bankia-VBC’.

 

En l'acte de presentació han participat, per part de Bankia, el director corporatiu de la Territorial de València i Castelló, Jaime Casas; el director corporatiu de Negoci d'Empreses en Comunitat Valenciana i Murcia, Carlos Aguilera; i la directora corporativa de Marca, Silvia Bajo, al costat del conseller delegat del Valencia Basket, Paco Raga, que ha exercit de portaveu del Club taronja.

 

Totes dues parts han realitzat un balanç positiu dels cinc primers anys de vinculació i han mostrat la seua seguretat que esta sisena temporada que s'acaba de rubricar serà un nou èxit.

 

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló ha destacat que “en Bankia ens sentim molt orgullosos i satisfets d'esta col·laboració que no ha fet més que créixer des que, en 2014, la vam posar en marxa. Darrere de ‘Més que un triple’, hem anat desenvolupant una sèrie d'accions que ens han permés estar prop del club taronja en els seus moments més importants: el seu aniversari, els seus triomfs esportius, l'ascens del seu equip femení i, per descomptat, en esta Alqueria del basquet i amb els seus equips del planter. Un projecte que representa tots eixos valors que són la senyera del club i que ho han fet gran”.

 

Per part seua, el conseller delegat de Valencia Basket ha volgut ressaltar que “des de la temporada 2014-2015 diem que per a Valencia Basket és una gran satisfacció treballar amb una entitat com Bankia. Una entitat que prioritza els seus esforços en la transmissió de valors i que tant entronquen amb el nostre eslògan de Cultura de l'Esforç. Eixos diners que acumulem s'està emprant a finançar la formació dels entrenadors de la Comunitat Valenciana ací en L’Alqueria del Basket a través de la Fundació València Basquet 2000. Per això estem encantats d'ampliar una temporada més el nostre acord de col·laboració”.

 

Entrega simbòlica

Posteriorment, s'ha visualitzat un vídeo-resum de les accions realitzades gràcies al suport de Bankia durant la temporada 2018-19 i s'ha realitzat l’entrega simbòlica d'un xec per valor de 39.400 euros per part de Jaime Casas, Carlos Aguilera i Silvia Bajo, en representació de l'entitat bancària, al Valencia Basket. Amb eixa aportació econòmica de Bankia, s'han realitzat quinze clínics amb ponents de reputació internacional en els quals s'han format un total de 2.009 entrenadors.

 

Per part seua, Paco Raga li ha entregat a Jaime Casas, Carlos Aguilera i Silvia Bajo una camiseta commemorativa d'este acte amb la llegenda ‘Bankia 2019-2020’. Per a acabar, s'ha realitzat una foto de grup amb els representants de Bankia, L’Alqueria del Basket i Valencia Basket acompanyats per alguns xiquets de l'escola i planter taronja.

 

Les iniciatives del programa ‘Més que un triple’ per a la temporada 2019/20 són les següents:

 

1.         ‘El teu Col·le en L’Alqueria’. La seua segona temporada consolida este programa de visites desenvolupat pel Valencia Basket Club en L’Alqueria del Basket amb el patrocini de Bankia i que està dirigit a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana. L'objectiu, que els xiquets de la regió puguen, a més de conéixer L`Alqueria, rebre xarrades sobre els valors de l'esport i la ‘Cultura de l'Esforç’. El programa es desenvoluparà al llarg de tot el curs escolar.

 

2.         Bankia, en els equipaments de L’Alqueria del Basket. Bankia patrocinarà els equipaments de joc dels quasi 600 xiquets de l’Alqueria del Basket. El logo de l'entitat financera s'inserirà en totes les camisetes de joc en la part posterior superior, per damunt del número.

 

3.         ‘Targeta València Basket’. La ‘Targeta València Basket Club de Bankia’ comptarà en esta nova temporada amb més avantatges per als seus titulars, que voran recompensada la seua identificació amb els colors taronja amb possibles descomptes directes en productes oficials del Valencia Basket o amb altres promocions especials que es coneixeran en el futur. L'essència és la mateixa que en 2014 (una targeta sense comissions) i, també, la causa benèfica associada a esta targeta: donar un percentatge de l'import que es derive de cada compra a la Fundació València Bàsquet 2000.

 

4.         ‘Triple Solidari’. Per sisena temporada consecutiva, per cada triple que anoten els equips professionals del Valencia Basket durant la seua temporada, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Basket 2000 per a invertir en la formació d'entrenadors d'escola i planter del club. Els llançaments convertits des de darrere de la línia pels primers equips masculí i femení podran elevar l'aportació de Bankia fins a un màxim de 40.000 euros.

 

Les edicions especials del ‘Triple Solidari Bankia’ es realitzaran tant en els partits masculins com femenins i cada triple anotat des del mig camp en els descansos dels partits, doblarà la seua aportació fins als 100 euros.

 

En els cinc primers anys d'existència d'esta iniciativa, s'han anotat més de 3.200 triples que s'han convertit en més de 140.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket i resta de la Comunitat Valenciana.


TAGS: