Rubén Burgos: “Anem amb la màxima il·lusió i humilitat”

15/10/2019

L'entrenador del València Basket Rubén Burgos ha analitzat la prèvia del primer partit de la història del club en Eurocup Women que viurà l'equip este dijous en terres hongareses davant del VBW CEKK Cegled.

 

El tècnic va admetre que “és un dia molt important per al nostre club i la Comunitat també, el debut europeu del nostre equip femení. Anem amb la màxima il·lusió i humilitat perquè és una competició nova però que afrontem amb confiança en nosaltres mateixes i en el nostre treball diari”.

 

Respecte al rival ha comentat que “és de la part mitja-alta de la lliga hongaresa amb experiència europea. Tercera temporada en Eurocup. Per les referències que tenim és una pista complicada. Estem treballant els aspectes tàctics de l'equip amb el treball de scouting en les sessions que hem tingut, però és un pavelló on no és fàcil guanyar. Estem preparades però alerta contra un equip dur”.

 

El principal objectiu de l'equip és assentar-se en la competició. “Esperem ubicar-nos. Per a nosaltres és una cosa nova. Tenim molta il·lusió però anem a terreny desconegut. Ara mateix ser molt competitives cada dia. Pensem només en el primer enfrontament. Després arribaran els partits de casa que segur que amb el nostre públic tenim més opcions, finalitza Burgos”.


TAGS: