María Pina: “És un camp difícil, ho sé per pròpia experiència”

16/10/2019

Valencia Basket afronta demà una jornada històrica, perquè jugarà el primer partit de l'equip femení en competició europea. María Pina, una de les jugadores amb experiència en Eurocup Women, sap el que és enfrontar-se al VBW CEKK Cegled.

 

La internacional assegura que sent “moltíssima il·lusió amb uns pocs nervis. Ja amb ganes d'acabar de preparar el partit i de veure com està l'equip de cara a eixa nova manera de jugar. Al final l'arbitratge és diferent, és un camp difícil, ho sé per pròpia experiencia”.

 

Pina ha explicat que “quan jugava en Gernika ens va tocar en el grup. Crec que va ser dels primers partits. Va ser un viatge complicat perquè a banda d'arribar a l'aeroport, després està el desplaçament fins el poble. I la pista és complicada. Ve molta gent a veure, espenta i nosaltres vam perdre. Espere que nosaltres, no sé si guanyarem o perdrem, però almenys que competim i la cosa isca bé”.

 

Amb este partit ha començat per a l'equip les setmanes amb doble competició i viatges inclosos. “Segurament ho anem a notar. No sé si ens va a afectar perquè al final el nivell de càrregues ho estan controlant molt bé els entrenadors. Crec que anem ben preparades, per això també hem tingut una pretemporada més llarga, per a portar el treball fet i ara no tindre tampoc que passar-nos. Ens pot suposar un poc de pes, però com tots els equips que tenen doble competició així que això no ho anem a utilitzar com a excusa i ho anem a donar tot”, indica la jugadora.

 

Pina conclou que “l'any passat vaig dir que el meu somni seria jugar amb Valencia Basket l'Eurocup perquè sé que li fa especial il·lusió al club, tot el que s'ha preparat. És només un inici del que ens queda. Amb moltíssimes ganes i molta duresa mental per a afrontar un partit que serà complicat”.


TAGS: