Quino Colom, representant taronja en la Gala Endavant Esports 2019

16/10/2019

El base de Valencia Basket i campió del Món de bàsquet amb la Selecció Espanyola Quino Colom ha recollit esta vesprada el Premi Endavant al Mèrit Esportiu amb el qual el Villarreal CF ha reconegut a la Federació Espanyola de Bàsquet pels seus recents èxits collits durant l'any 2019. El director de joc taronja ha rebut este reconeixement al costat de la Llegenda FEB Fernando Romay, l'exjugadora internacional i directora de competicions FEB Elisa Aguilar i el fisioterapeuta campió del Món este estiu a la Xina i extaronja Jordan Sospedra.

 

A més de la medalla d'or en la Copa del Món per a la selecció masculina i a la medalla d'or en l'Eurobasket de la selecció femenina en categoria sènior, s'afigen als èxits del bàsquet nacional altres set metalls més en campionats de categories inferiors i 3x3. Colom ha estat acompanyat en este esdeveniment, que s'ha celebrat en el Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló, pel conseller delegat Paco Raga i pel director d'operacions i relacions institucionals José Puentes en representació del Valencia Basket.

 

Durant la gala, el Villarreal CF ha donat la benvinguda als nous clubs que s'han sumat esta temporada a Endavant Esports, el projecte de promoció a l'esport provincial del club groc. El Submarí va aprofitar a més la Gala de Endavant Esports per a premiar a un club i a un esportista de Endavant Esports. El TAU Castelló va rebre el Premi Frost-trol 25é aniversari, per la seua excel·lent trajectòria en els seus primers 25 anys d'història, mentre que Roberto Bautista va recollir el Premi Endavant al Mèrit Esportiu 2019 i la insígnia d'or del club, per la seua excel·lent temporada i la seua encomiable labor com a ambaixador de Castelló i de l'esport provincial. A més, el Club groc també va entregar el Premi Endavant al Mèrit Esportiu a la Selecció Espanyola Femenina de Rugbi.


TAGS: