Ponsarnau: “Satisfet per l'esforç, insatisfet per les llacunes mentals”

18/10/2019

L'entrenador de Valencia Basket ha destacat després de la derrota davant el Anadolu Efes que “hem començat amb bona mentalitat, això ens ha permés en la primera part tindre la iniciativa en el marcador. Sempre trobàvem alguna cosa, algun rebot o alguna carrera per a mantindre'ns per damunt. El tercer quart ha sigut molt dolent, ha sigut l'únic que hem perdut. Ací crec que no hem encertat a gestionar les energies. Ells han jugat molt còmode, han trobat les cantonades i triples i això ens ha fet molt de mal. Això pot passar quan jugues contra grans equips com ells. Després han començat a trobar cistella en penetració i amb el pick and roll. Pot passar això quan jugues contra equips tan bons com este. El que no m'agrada és que hem tornat a cometre el mateix error en els mals moments. Algú s'equivoca en el sistema, en la comunicació, perquè encara no estem madurs, encara ens falten moltíssimes coses. Estic satisfet de l'esforç de l'equip, amb les coses que hem millorat. Però insatisfet per estes llacunes mentals que hem tingut durant el partit”.


El tècnic taronja assenyalava que “és molt més frustrant la derrota de Olympiacos que la d'esta nit. Per al partit d'Atenes m'eixiria algun qualificatiu molt negatiu. Hui la Fonteta ens ha ajudat molt. És evident que hem de millorar i que estem millorant. En el Palau va haver-hi millora i hui també. Quan ells troben inspiració en jugadors molt bons, nosaltres hem de trobar també la nostra. I nosaltres no l'hem trobada més enllà de la de Dubljevic. Amb la lesió de Mike li ha tocat estar més temps en pista i ser protagonista en la defensa. Tots tenim moltes ganes de guanyar, per a això cal fer les coses molt bé”.


Ponsarnau destacava que “hui com a equip ens hem sentit molt bé a la Fonteta. Jugar contra un equip de Final Four, és el premi que ens hem guanyat entre tots. Estic convençut que l'equip creixerà i millorarà. Insistisc que per a això hem de millorar estes coses mentals a les quals feia referència. Amb la millora i si la gent continua ajudant-nos, estic segur que gaudirem jugant en l'Eurolliga”


TAGS: