El Punt d'Animació Taronja impulsa als corredors de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

27/10/2019

El Punt d'Animació Taronja de la Plaça de l'Ajuntament de València ha tornat a ser un dels referents a l'hora de donar suport als corredors que este matí han pres part en una Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP en la qual l'etíop Yomif Kejelcha s'ha emportat la victòria en categoria masculina després de parar el cronòmetre en 59 minuts i 5 segons i el seu compatriota Senbere Teferi s'ha imposat en categoria femenina (1.05:33).

 

En esta nova edició de la Mitja Marató VTA s'ha tornat a buscar implicar la ciutadania tant en la participació en la carrera com acudint a animar en diferents ubicacions de la ciutat, seguint l'esperit del lema d'enguany: “Dream fast. Run faster”. I la resposta ha sigut excel·lent. El Punt d'Animació Taronja situat en el quilòmetre 16,8 del recorregut ha sigut un dels que més persones aficionades a l'esport ha atret per a donar-los el seu suport i la seua calor als participants que passaven per davall de l'arc taronja instal·lat per a l'ocasió. I tot això amb la inestimable ajuda i l'animació de la mascota del Valencia Basket, PAM.

 

Protagonisme per al Valencia Basket Running Team

Al voltant de 90 corredors del Valencia Basket Running Team han estat presents en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, per la qual cosa el taronja de les seues camisetes ha tornat a convertir al nostre equip de running en un dels més nombrosos de la competició. Tots els corredors taronja s'han pogut beneficiar de la carpa hospitality del Club, amb vestidor i servei post-carrera per a tots els membres del nostre Running Team.


TAGS: