Tercera consecutiva per a un Valencia Basket que camina ferm a Europa (75-44)

30/10/2019

Valencia Basket es va imposar a Basket Namur Capitale en una Fonteta que va disfrutar obrint el “Halloween Taronja” amb la tercera victòria en tres partits per a l'equip taronja en Eurocup Women. Les de Rubén Burgos reafirmen així el seu lideratge en un partit que van tindre controlat des del final del segon quart.

Namur va començar el partit anotant amb facilitat en el pal, però Valencia Basket no es quedava arrere, amb quatre punts de Meiya i dos d'Irene. A partir d'ací, van millorar les defenses i va costar més anotar. A un triple de Pina, contestava Silva amb un 2+1. Ningú desfeia la igualtat, a pesar de l'aparició de Reisingerová, Romero i Lizarazu en l'atac taronja. Les tres connectaven davall la cistella belga, i era la txeca la que executava. De la seua mà i de la d'Adams, Valencia Basket aconseguia els 20 punts, però el partit seguia igualat després del primer quart (20-20).

Tres minuts van passar en el segon parcial fins que Anna Gómez va anotar la primera cistella. S'imposaven les defenses i els errors, i ací un triple de nou d'Anna va donar aire a les de casa. Pina li donava continuïtat, i de nou la d'Alfara castigava amb un triple i robava en la jugada següent. De la mà de la base, les de Rubén Burgos aconseguien per primera vegada posar terra pel mig al descans (35-24).

La dinàmica no va canviar en la represa. L'esforç en defensa de Rebeca Cotano, que també va encertar en atac, va permetre que la diferència continuara creixent. Els tirs llibres de Garí, Lizarazu, Valencia Basket va anar sumant efectius en atac i el parcial creixia fins al 27-6 (47-26). El joc coral resultava massa per a un Namur amb menys rotació i les belgues no trobaven solucions. Per si no fóra poc, Leticia Romero va començar a entonar-se i amb 5 punts consecutius, continuava castigant el seu rival. De cara a l'últim, tot pareixia decidit (60-32).

En l'últim va tractar de maquillar Namur, però va mantindre el nivell un Valencia Basket que no va permetre cap acostament. Aconseguixen així les de Rubén Burgos la seua tercera victòria en tres partits, continuen comandant el seu grup i continuen demostrant que l'Eurocup Women no se'ls queda xicoteta.