Rubén Burgos: “Arribarem amb la millor preparació possible”

31/10/2019

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat el partit que enfrontarà al seu equip i Nissan Al-Qázeres (01 novembre, 20:45h, Pab. Multiusos de Càceres, Canal FEB) quasi sense temps per al descans després de la tercera victòria en Eurocup Women.

 

El tècnic va admetre que “La veritat és que l'equip ha de recompondre's només en només 48 hores, davant de Namur repartim esforços, però la veritat és que jugar divendres nit per a nosaltres és un handicap. Així i tot arribarem el millor preparades possible. És un rival dur, que en la seua pista ha aconseguit bons resultats, ha començat la temporada molt forta, amb bon ritme i necessitarem donar el 100%”.

 

Sobre les jugadores que arriben tocades, Rubén Burgos repassava el moment de cada una. “Queralt va poder descansar davant de Namur, creiem que esta millor, no al 100% encara dels seus problemes de lumbars, i el procés del refredat de Julia va donant passos, està millor. La resta arriben totes sumant treball, minuts i preparades per al partit” explicava.

 

Finalment, va incidir en els perills del rival, comparant-ho amb Namur. “És un equip amb més ritme, amb anotació exterior, amb Jennie Simms, que és una excel·lent anotadora i una jugadora d'impacte en la lliga, i amb interiors que sí s'assemblen a les de Namur, jugant amb espais mitjans, com Paula Ginzo, amb Forasté continuant els bloquejos. És cert que només hem tingut una sessió, però el nostre staff ha preparat el partit amb les claus necessàries per a donar la nostra millor versió” concloïa.

 


TAGS: