Pinturas Isaval posarà color al partit davant Herbalife Gran Canària

02/11/2019

El partit de la jornada 7 de la Lliga Endesa entre Valencia Basket i el Herbalife Gran Canaria (diumenge 3, 20:00h, Fonteta, Movistar Deportes) comptarà amb el patrocini del Pinturas Isaval en una nit que tancarà 3 partits en la Fonteta en només 5 dies, i que de moment s'ha saldat amb dues victòries, la de les xiques davant Namur en l'Eurocup Women i la dels xics davant LDLC Asvel en la Turkish Airlines Euroleague. Pinturas Isaval comptarà amb regals, jocs, i aplaudidors per a fer del partit un espectacle més gran per als assistents.

 

Et pots portar pintura per a la teua casa

Fins res menys que 15 quilos de Pinturas Isaval poden ser teus si eres el guanyador del premi final que està en joc. Durant la setmana, les xarxes socials del club han vist com eixien els dos finalistes que primer jugaran per una samarreta de la Lliga Femenina Endesa de València Basket. El guanyador d'aqueix primer concurs optarà a 15 quilos de pintura en un joc posterior.

 

Els requisits per a participar en aquests concursos, duts a terme en la nostra pàgina de Facebook, són: ser major d'edat, no haver sigut finalista d'un concurs organitzat pel club durant l'últim mes i respondre al club en l'hora següent a haver sigut triat com a finalista i contactat a través de Xarxes Socials. En cas contrari, es passarà contactar amb els suplents fins a completar els finalistes.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que vinguen al partit trobaran en els seus seients un dels aplaudidors personalitzats que Pinturas Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en aquest partit de la Lliga Endesa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es per a. Durant els temps morts del partit es repartiran en les graderies centenars de regals com a camisetes, pilotes i clauers de Pinturas Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'aquesta marca. I tampoc faltarà en la vesprada del dissabte el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.

 

Tatuatges del València Basket per als més xicotets

El Racó de la Pintura de Isaval ja és tot un clàssic de les prèvies de les trobades a la Fonteta. I en la prèvia del partit del diumenge augmentarà la seua activitat per a fer les delícies dels més xicotets. Tatuatges esperen en l'entrada per a gravar-te en la pell per unes hores motius relacionats amb el nostre Club com el logo del València Basket, trofeus que hem guanyat en la nostra història o frases molt taronja.

TAGS: