Tercera visita al OAKA per a jugar davant Panathinaikos OPAP

05/11/2019

València Basket afrontarà aquest pròxim divendres la setena jornada de la Turkish Airlines Euroleague visitant la pista del Panathinaikos OPAP Athens (divendres 8, 20:30h, OAKA, DAZN) en la qual serà la seua tercera visita a la pista hel·lena. De moment, les dues primeres visites se salden amb una victòria i una derrota.

La primera visita va ser amb victòria

En la seua primera visita a l'O.A.K.A fins al moment, en la jornada 6 de la fase regular de l'Eurolliga 2010-11, l'equip taronja li va donar la volta al partit amb una espectacular remuntada en l'últim quart i va acabar portant-se el triomf per 69-73. Dues cistelles de De Colo i un una esmaixada de Savanovic van posar per damunt en l'últim minut a un València Basket que des de la defensa va provocar una pèrdua per camp arrere d'un Romain Sato que havia mantingut als seus amb 19 punts. Els tirs lliures de De Colo van certificar la victòria taronja en una pista que el divendres visitarà per segona vegada.

Derrota fa dos anys, en la segona

L'últim precedent no es va poder saldar amb victòria, va anar en l'última participació taronja en la Turkish Airlines Euroleague, ja amb format de lliga, en la qual l'equip va visitar a l'equip atenés en la jornada 29, en l'última eixida de la competició. Aqueix dia, els 17 punts de Nick Calathes van impulsar als locals a guanyar per 75-56.

Aquest pròxim divendres, el OAKA equilibrarà la balança per a un dels dos bàndols, arriba el tercer envit a Grècia entre tots dos conjunts.