MILAR animarà el partit davant VBW Cekk Cegled

05/11/2019

Valencia Basket rep este dijous al VBW Cekk Cegled en la J4 de l'EuroCup Women (Dijous 07, 20:30h Fonteta, À Punt Web/FIBA) en l'últim partit en la Fonteta de la competició europea en esta primera fase, que animarà MILAR.

 

Aplaudidors, regals i merchandising

Una de les majors mostres de la col·laboració són els regals que la marca té preparats per als afortunats que isquen vencedors dels jocs que es duguen a terme en el partit. Els participants seran triats a través de les xarxes socials del club i optaran a fer-se amb una botella de MILAR per a, en el següent joc, el guanyador pugnar per un patinet elèctric. A més es repartiran 2000 aplaudidors de MILAR junt amb flyers i distints productes de merchandising com a polseres.

 

Més regals per als aficionats

Un altre dels patrocinadors del Valencia Basket que s'unirà a la cita és IMED Hospitales. En este cas, l'empresa regalarà pilotes per a donar-li un punt més de diversió a què esperem que no siga l'últim partit europeu de l'equip femení esta temporada davant de l'afició.

 

El Racó ISAVAL amb els més menuts

Com sempre, Pintures ISAVAL posarà color a la prèvia del partit en l'anell de la Fonteta amb un lloc dedicat perquè els més menuts es divertisquen pintant les seues creacions més ‘taronja’.


TAGS: