Rubén Burgos: “Ho afrontem amb la mateixa il·lusió que en la seua pista”

06/11/2019

L'entrenador del Valencia Basket Rubén Burgos ha analitzat el partit que enfrontarà al seu equip i VBW CEKK Cegléd (07 novembre, 20:30h, Fonteta, À Punt web i FIBA) en la quarta jornada de la fase de grups de l'Eurocup Women.

 

El tècnic va admetre que “Ho afrontem amb el mateix desig, ambició i il·lusió que en la seua pista perquè va ser vital per a la victòria i en el partit de demà canvien les circumstàncies. Podem certificar el passe, un primer objectiu molt bo per a l'entitat, juguem contra un equip que es juga totes les opcions de classificació, ja siga com segon o dels millors tercers així que per a elles el partit serà importantíssim i segur que ho han preparat al 100% com nosaltres” analitzava.

 

Respecte a assegurar el passe, deia que “Amb eixa victòria assegurem ser segones o primeres en funció d'Olympiacos, però volem anar a partit a partit, preparar-nos bé per a una altra setmana de dijous i dissabte i esta setmana que hem tingut tres dies per a treballar a casa, per a recuperar físicament les jugadores, volem donar la nostra millor versió i per fi tornar a la Fonteta que és l'últim a casa d'esta fase i no podem deixar-ho pasar”.

 

Finalment, va parlar dels perills del rival. “Tenen 4 jugadores importants, molts punts en la seua base que a més té molt ritme, la tiradora que ens va fer punts allí, tenen molts sistemes per a ella, i després tenen interiors diferents, amb Higgins que sempre va cap a dins, i domina el rebot ofensiu i la 4 que domina el pick&pop i ve de fer 20 en Namur i també és important en el seu país. Ho estem preparant comptant amb què faran coses que no feren en l'anada. Segur que l'entrenador té coses defensives preparades per parar a les nostres jugadores importants” explicaba.

 


TAGS: