Setmana de partits internacionals per a Valencia Basket

12/11/2019

El que pot paréixer una setmana de descans, és en realitat una exigent setmana de competició per a les jugadores internacionals de Valencia Basket. Fins a 5 d'elles, es van amb els seus equips nacionals per a competir al màxim nivell en dures proves.

 

Tamara Abalde i Queralt Casas han tornat a ser convocades per Lucas Mondelo per a afrontar el doble partit amistós de la selecció davant de França el divendres 15 a Zamora i el diumenge 17 a Palència. Els partits es disputaran a les 20:30 i a les 12:30h respectivament.

 

Per la seua banda Meiya Tirera podria ser la que dispute més partits. La pívot disputa un torneig classificatori en el seu continent per a buscar plaça en el preolímpic. El divendres 15 es mesura a Angola a les 13:30h i el dissabte 16 a Senegal a la mateixa hora. En cas de guanyar ambdós partits, jugaria un últim i decisiu el diumenge 17 per a aconseguir la classificació.

 

Jana Raman i Julia Reisingerová són les altres jugadores que tindran protagonisme amb les seues seleccions. La belga afronta el primer dels seus dos partits classificatoris per a l'Eurobasket 2021 el dijous 14 a les 20:30 com a local davant d'Ucraïna, mentres la txeca s'estrenarà a domicili contra Itàlia el mateix dia a la mateixa hora.

 

El segon partit per a Jana serà el diumenge 17 a les 16h davant de Finlàndia en terres escandinaves. Julia per la seua banda, tancarà la setmana de partits internacionals per a les jugadores taronja a les 18h el mateix dia, rebent a Romania.


TAGS: