Europcar posa en marxa l'animació de l’encontre davant el Bayern Munich

13/11/2019

Valencia Basket torna a la Fonteta per a intentar fer valdre el factor pista en la Turkish Airlines Euroleague en el partit de la huitena jornada que li enfronta al Bayern Munich (divendres 15, 21:00h, Fonteta, DAZN). Per a crear l'atmosfera de les grans nits europees, Europcar com a patrocinador oficial del partit ha preparat una animació perquè tot siga perfecte des de l'inici. Dos finalistes triats a través de les Xarxes Socials oficials del Club competiran per emportar-se un lloguer de cap de setmana gratis d'un vehicule Europcar Selection, les flames rebran a l'equip en la seua eixida en la presentació, es realitzaran concursos en els quals es regalaran camisetes oficials del Valencia Basket i es llançaran a les graderies centenars de regals de marxandatge i camisetes d'esta marca.

 

Busquem a dos finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els dos aspirants per a aconseguir emportar-se un lloguer de cap de setmana gratis d'un vehicule Europcar Selection per cortesia de Europcar eixiran d'un concurs plantejat en les nostres Xarxes Socials oficials. Els finalistes competiran sobre les taules de la Fonteta en el descans entre el tercer i l'últim quart per a emportar-se el premi.

 

Com optar al premi?

En la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket apareix des del dimarts una pregunta per a aconseguir una de les dues places de finalista per a este concurs. Entre tots els que contesten de manera adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Hui dimecres a les 16:00h coneixerem als finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Foc per a rebre als nostres jugadors

Valencia Basket vol tornar a fer-se fort a casa en la Turkish Airlines Euroleague per a començar a mirar cap amunt. I per a caldejar l'ambient de la Fonteta en els instants previs a l'inici del partit, i gràcies al patrocini de Europcar, tres llengües de foc acompanyaran l'eixida dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació de l'equip taronja.

 

Jocs en els temps morts i regals per al públic

Europcar posarà l'animació en els temps morts amb diferents jocs, regalant-se en un d'ells una camiseta oficial del Valencia Basket o preparant la Bongo Cam perquè els aficionats puguen posar-li ritme a les aturades. A més d'estes iniciatives, Europcar llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com camisetes quan la pilota no estiga en joc.


TAGS: