Casual Hoteles et convida a vore des d'un llit a peu de pista el partit davant Zenit St.Petersburg

18/11/2019

Valencia Basket tripitix a la Fonteta per tercer encontre consecutiu per a intentar continuar sumant com a local en la Turkish Airlines Euroleague en el partit de la novena jornada que li enfronta al Zenit St.Petersburg (dimarts 19, 21:00h, Fonteta, DAZN). I per a crear l'atmosfera de les grans nits europees, Casual Hotels ha preparat una animació carregada de regals per als assistents a l’encontre. El guanyador del concurs realitzat a través de les Xarxes Socials oficials del Club podrà seguir el partit amb un acompanyant des de l'espai més còmode, un llit a peu de pista. Es llançaran a les graderies centenars de pilotes anti-stress, una de les quals estarà premiada amb dues nits de regal en un establiment de Casual Hotels i es repartiran 6.000 aplaudidors personalitzats per a millorar el soroll del pavelló. Tot preparat per a tornar a defensar la Fonteta en competició europea.

 

Busquem a un guanyador en les nostres Xarxes Socials

Valencia Basket busca a través de les seues Xarxes Socials oficials a un guanyador per a emportar-se un doble premi per cortesia de Casual Hotels. El primer és un regal segur i tremendament innovador, la possibilitat de vore el partit del dimarts des d'un llit a peu de pista juntament amb un acompanyant. No es pot seguir l’encontre d'una forma més còmoda. A més, el guanyador i el seu acompanyant tindran la possibilitat d'ampliar la seua nòmina de regals participant en un joc durant un temps mort del partit davant els russos per a emportar-se una motxilla i un paraigua de Casual Hotels.

 

Com optar al premi?

En la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket apareix des d'ahir una pregunta que és necessari contestar per a participar en este concurs. Entre tots els que contesten de manera adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejarà un únic guanyador, que podrà triar la persona que li acompanya en el partit. Hui dilluns a les 16:00h es revelarà el resultat del concurs. El guanyador haurà de ser validat durant la següent hora a ser triats. Se li enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que haurà de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà al primer suplent i així successivament fins a trobar a un guanyador que conteste dins del termini establit.

 

Una pilota premiada amb dues nits gratis en Casual Hotels

En una de les aturades del partit es llançaran a les graderies de la Fonteta centenars de pilotes anti-stress amb la forma d'una taronja. Una d'eixes pilotes portarà adherit un xec-regal vàlid per a dues nits d'hotel per a dues persones en un dels establiments que Casual Hotels té al nostre país: Madrid, València, Sevilla, Màlaga o Bilbao.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Casual Hotels

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 6.000 aplaudidors personalitzats que Casual Hotels ha preparat per a este encontre per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final d'este important compromís per a mantindre la bona dinàmica de resultats i continuar pujant posicions en la Turkish Airlines Euroleague.

 

Jocs en els temps morts i regals per al públic

Casual Hotels posarà l'animació en els temps morts amb diferents jocs o llançant a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca. A més, en tractar-se del Children’s Day de la Turkish Airlines Euroleague, ha preparat un circuit d'habilitats perquè els joves triats entre el públic demostren la seua capacitat de domini dels fonaments del bàsquet davant la mirada de la Fonteta.


TAGS: