Ponsarnau: “Ha sigut una nit molt bonica, però esperem que no siga l'última”

21/11/2019

L'entrenador taronja va analitzar el partit comentant que “comencem tenint problemes en defensa, jugaven amb eficiència i molt fàcil, i també amb problemes en atac, sense dinamisme, sense bravesa. Amb la banqueta, trobem molta energia, vam defensar bé i canviem el partit amb els triples. En la segona part hem jugat contra una defensa de canvis, sense molt de dinamisme, però hem trobat equilibri fent-nos fort en el rebot, que ha sigut el més important hui”.

 

Sobre la remuntada “clar que per a remuntar han comptat les victòries anteriors, compte la confiança. Hem començat malament però hem sabent la raó, i la gent des de la banqueta ha eixit amb la mentalitat molt clara”.

 

Sobre la reacció, “quan s'encenen els interruptors vas trobant més jugadors, i vas tenint esperit, hem consolidat un esperit com a equip. Ha sigut una nit molt bonica, però esperem que no siga l'última”.

 

Sobre la clau d'aquesta ratxa, “ha sigut clave tindre energia per a jugar tots aquests partits, sumant jugadors que eixien amb ganes”.

TAGS: