Rubén Burgos: “És un rival exigent en un pista molt complicada”

22/11/2019

Valencia Basket viatja a les illes canàries per a afrontar la tornada de la competició domèstica en un dur desplaçament a Tenerife (dissabte 23, 21:30h, Santiago Martín, Canal FEB) en el que es mesura a un dels equips revelació de la Lliga.

 

El tècnic va valorar el partit. “L’ equip arriba preparat després d'una setmana atípica per a recuperar físicament i reintroduir a les jugadores internacionals, que és veritat que han tingut poc descans, però hi ha hagut temps per a assentar-se i que l'equip treballara en funció d'un rival que és exigent, en una pista complicada, en la que hem d'afrontar la nova realitat de cobrir la baixa de Leticia, que no trastorna els rols en excés però sí ens obliga a tots a donar un lentament més en solidesa i solvència per a cobrir una baixa important” explicava.

 

Sobre Ciudad de la Laguna, comentava que “Está fent una bona temporada, amb grans resultats sobretot en la seua pista on només van perdre davant d'Avenida, competint molts minuts. Tenen un balanç positiu, amb victòries de prestigi com l'aconseguida en Gernika. És un equip exigent, amb característiques especials: tenen molt 1 contra 1, dos jugadores top5 en anotació i valoració, i haurem d'estar pendents d'eixos focus a més de jugant com un bloc el seu ritme de joc, velocitat i duresa a un costat i a l'altre de la pista. La setmana ha servit per a treballar-ho, però és un partit dels complicats” deia.

 

Finalment, Olympiacos apareix en l'horitzó taronja. “La planificació setmanal i del break ha sigut de construcció per a preparar-nos per a l'exigent, ve un mes dur amb Eurocup i Lliga, amb rivals d'entitat, jugant-nos coses, la primera el lideratge del grup. Però arribarà en el seu moment, ara mateix pensem en Tenerife” concloïa.


TAGS: