Valencia Basket arriba a un acord de col·laboració amb Podoactiva

25/11/2019

Valencia Basket i Podoactiva han signat un acord de col·laboració, pel qual l'empresa líder de podologia i biomecànica es convertix en proveïdora oficial del Club, cuidant de la xafada dels jugadors. Podoactiva s'encarregarà de realitzar estudis biomecànics de la xafada i tractaments amb plantilles personalitzades Podoactiva, així com de realitzar revisions i donar serveis podològics al club valencià durant tota la temporada.

 

Podoactiva realitzarà exhaustius estudis biomecànics de la xafada als jugadors. En ells destaquen les proves desenvolupades amb tecnologia pròpia d'última generació com l'escaneig del peu amb el 3D ScanPodoactiva. Este estudi permet generar plantilles personalitzades a partir de dades òptimes de la geometria i dinàmica del peu desenvolupant plantilles molt fines que s'adapten molt bé al calçat esportiu.

 

Jairo Casal, podòleg de Podoactiva i encarregat de supervisar la salut dels peus dels esportistes, afirma que “estem encantats d'acompanyar els seus passos i volem que açò siga el començament d'una relació a llarg termini, continuar treballant junts molts més anys”. Casal també agraix “la confiança dipositada en nosaltres ja que és una gran satisfacció cuidar la xafada d'un equip de referència com este”.

 

Cal destacar que es realitzaran futures col·laboracions amb L’Alqueria del Basket per a traslladar estos avantatges a tots aquells que formen part de la família taronja. A més, els abonats del club també podran gaudir de descomptes en els serveis de Podoactiva.

TAGS: