Rubén Burgos: “Bembibre ve de fer un bon bàsquet”

29/11/2019

Valencia Basket afronta este diumenge la volta a la competició domèstica després d'una important victòria europea en El Pireo dimecres passat, enfrontant-se en la J10 de la LF Endesa a Embutidos Pajariel Bembibre (diumenge 01, 17:30h, Teledeporte). Rubén Burgos ha explicat durant la visita de l'equip a la Fira del Corredor de la Marató de València com arriba l'equip.

 

L'entrenador ha començat analitzant que “venien partits complicats seguits. El de Tenerife ho va ser, així es va veure. També el d'Olympiacos, un partit d'Eurocup fora de casa i una victòria de molt mèrit. El missatge a transmetre a l'equip i a l'afició és que Bembibre és un partit complicat. L'any passat tots tenim el record que ens va plantejar un partit dur a casa amb un pla molt defensiu. Enguany és un equip que ve de fer un bon bàsquet, de guanyar a Cadí La Seu la setmana passada. Molta amenaça en el tir de tres. Estem preparant-nos per a això. Estos dos dies entre partit ens han vingut bé i canviar el xip però sabent que l'exigència és màxima en ambdós competicions”.

 

Sobre la possibilitat de classificar-se directament a octaus d'EuroCup Women en la pròxima jornada, el tècnic ha admés que “crec que ens hem merescut esta oportunitat. Estem en bona disposició d'aconseguir-ho i això seria un bon pas. Primer certificar ser un dels millors equips de la primera fase d'Eurocup, i després perquè estalviar-te un encreuament ens servix per a treballar, descansar i recuperar més físicament les jugadores i centrar-nos en la competició nacional que està molt dura”.

 

“Algunes jugadores tenen sobrecàrregues. És normal. També estan acumulant més minuts. La baixa de Leticia s'ha de notar. En Olympiacos comptarem també amb la baixa puntual d'Irene Garí. Van acumular més minuts tant Anna com Queralt però hui han pogut treballar amb l'equip, demà també ho faran i crec que estarà al cent per cent contra Bembibre”, ha conclòs.


TAGS: