El punt d'animació va donar l'última espenta als corredors en la Marató València Trinidad Alfonso

01/12/2019

El punt d'animació taronja, situat a un quilòmetre de la línia de meta de la Marató València Trinidad Alfonso i de la 10K València Trinidad Alfonso, va tornar a ser un dels llocs preferits pels aficionats a l'esport per a animar als 140 corredors del València Basket Running Team (35 d’ells van fer la prova reina de 42 km) i a la resta de participants que han pres part este matí en estes dues proves atlètiques

La música, els ànims del nostre speaker i el suport de les mascotes del València Basket, Pam, i del Vila-real CF, Groguet, han acompanyat durant tot el matí del diumenge als corredors per a donar-los l'última espenta abans d'encarar la recta final de les seues proves.

El primer a passar per eixe punt d'animació va ser l'ugandés Joshua Cheptegei, que va trencar el rècord del món de la distància en parar el crono en 26 minuts i 38 segons i ser el primer a travessar la línia de meta este matí. També li van donar un últim alé a l'etíop Kinde Atanaw Alayew, que va batre el rècord de la Marató València Trinidad Alfonso EDP amb un temps de 2.03:51, al turc Ozbilen que va batre el rècord d'Europa i a l'etíop Roza Dereje, que va establir un nou rècord de la prova femenina (2.18:30).