Rubén Burgos: “Volem seguir invictes en Eurocup i tindre una posició privilegiada”

04/12/2019

València Basket s’enfrontarà demà a domicili al Basket Namur Capitale en l'última jornada d'esta primera fase de l'EuroCup Women (dijous 05, 20:30h, sense TV). Rubén Burgos ha analitzat la prèvia d'un partit en què d'aconseguir la victòria, l'equip es classificaria de manera matemàtica per als octaus de la competició i evitaria una fase intermèdia.

 

El tècnic ha explicat sobre el rival que “juguem contra un equip que està eliminat de la competició però que en els seus partits com a local ha demostrat les seues virtuts. Un joc ràpid, la seua anotació, la seua capacitat de tir exterior i té dos interiors amb molta energía. És el que esperem. Un Namur sense pressió, un Namur solt i que vol agradar al seu públic".

 

Respecte a eixes opcions de classificació, l'entrenador taronja assegura que “guanyant seria matemàtic i perdent, esperem que no siga el cas, dependríem de tercers. Sempre volem usar l'opció que està en la nostra mà que és sumar una victòria, seguir invictes en Eurocup i tindre una posició privilegia”.

 

Quant a l'estat físic de les jugadores, Rubén Burgos admet que “la setmana va ser llarga i crec que eixe desgast es va notar en la frescor i en l'encert en atac. El que m'agrada és que no es va notar en defensa. En esforç l'equip va donar el màxim deixant a Bembibre en números baixos tots els quarts en anotació, aportant totes les jugadores arrere, que és on volem i on no hi ha mals dies. Esta setmana hem tingut un dia per a recuperar-nos, a polir detalls i a arribar al cent per cent perquè torna a ser una setmana llarga amb dos partits fora de casa”.


TAGS: