Rubén Burgos: “Cadí La Seu aspira a estar dalt”

06/12/2019

Valencia Basket afronta un difícil partit en la complicada pista de Cadí La Seu amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que assegure matemàticament la plaça taronja en la Copa de la Reina (dissabte 07, 20h, Canal FEB). Quasi sense temps per al descans, les de Rubén Burgos disputaran el seu segon partit a domicili de la setmana. El tècnic ha valorat el partit.

 

“Té similituds amb Namur pel seu estil joc, amenaça exterior i eixides d'indirectes, ens hem de preparar per a això, i sobretot no perdre l'energia defensiva. És un partit important, allí vam perdre la temporada passada i és un equip que aspira a estar dalt, demostrant-ho en les dos competicions, per la qual cosa té el nostre màxim respecte. Crec que les nostres jugadores arribaran bé, hem repartit minuts i estaran al 100%” deia.

 

“L'objectiu enguany és fer-ho un poquet millor que el passat, fer un pas al front, i això seria certificar prompte la Copa de la Reina, i tant de bo ser cap de sèrie, és un partit que ens dóna opcions d'això, però no cal oblidar que queden 3 jornades més fins a la parada de Nadal i hem d'anar partit a partit, pensant en eixe objetiu” explicava.


TAGS: