Este Nadal, regala el millor bàsquet femení

18/12/2019

Valencia Basket llança el seu Abonament Femení per a la resta de la temporada de l'equip de Rubén Burgos. El projecte femení no ha deixat de créixer en el seu segon any en l'elit, i s'acosten els partits decisius de la temporada en totes les competicions. Classificades per a la Copa de la Reina, les xiques han passat com segon millor equip de tota la competició a les eliminatòries de l'Eurocup Women, i s'han assentat entre els 4 millors equips de la Lliga Femenina Endesa.

 

Amb almenys una fase més d'Eurocup Women per disputar, resten també com a mínim 7 partits de lliga regular, amb la visita dels dos primers classificats, Spar Citylift Girona i Perfumerías Avenida, sense comptar uns playoff que també estarien inclosos en l'Abonament en cas d'aconseguir la classificació.

 

El millor bàsquet femení, des de molt prop

L'Abonament Femení és de seient lliure. Per tant, els aficionats podran situar-se en la zona que preferisquen, inclòs l'anell inferior, per a viure els partits el més prop possible. No es reservaran localitats. L'assistència no deixa de créixer, amb més de 3000 persones de mitja per partit.

 

Des de 40 euros

L'abonament està a la venda per un preu de 50€ en zona sense numerar, 40€ per a Carnet Jove, universitaris i pensionistes. D'altra banda, també es pot adquirir l'abonament en zona VIP a un preu de 400€.

 

A la venda en la web i oficines del Club

Els abonaments ja es poden adquirir en la web de Valencia Basket, a través de l'enllace següent: https://bit.ly/2M8NCfU. Aquell que ho preferisca, pot comprar-ho en persona en les oficines del club, en horari de 9:30 a 14h i de 16h a 20h o sol·licitar més informació cridant al 96 395 70 84.


TAGS: