Puleva animarà el partit davant Quesos el Pastor

19/12/2019

Valencia Basket rep este dissabte a Quesos El Pastor en una J13 de la Lliga Femenina Endesa (dissabte 21, 19h Fonteta, La8Mediterráneo) que animarà Puleva per a tractar de tancar la primera volta de la competició amb victòria.

 

Concurs a través de xarxes socials

Una de les majors mostres de la col·laboració de la marca són els regals que té preparats per a l'afortunat que isca vencedor del joc que es duga a terme en el partit. Els participants han sigut triats a través de les xarxes socials del club i competiran per fer-se amb un any de llet Puleva gratis.

 

Aplaudidors, regals i merchandising

L'empresa, a més, repartirà milers d'aplaudidors Puleva per a ajudar a generar l’ambient idoni que les xiques necessiten per a firmar una nova victòria. A més es regalaran centenars de productes de merchandising de la marca, mentres algú disfruta de la vista privilegiada del partit que oferix el Sofà Puleva, una visió diferent de tot el que es produïx sobre el parquet.

 

Joc Teika i espectacle Mar en Danza

Teika també participarà en el partit organitzant un joc amb premi en un dels temps morts del partit, mentres que en el descans, l'espectacle ho posarà el grup de ballarins de Mar en Danza, que tornaran a convertir la Fonteta en un escenari del màxim nivell.

 

Activitats en l'anell

Com sempre, Pinturas ISAVAL posarà color a la prèvia del partit en l'anell de la Fonteta amb un lloc dedicat que els més menuts, que també tindran cistelles, i una visita molt especial: la del Pare Noel.


TAGS: