Rubén Burgos: “Teníem moltes ganes de tornar a casa”

20/12/2019

Valencia Basket torna a la Fonteta per a disputar l'última jornada de la primera volta de la Lliga Femenina Endesa (dissabte 21, 19h, Fonteta, La 8 Mediterraneo) . Rubén Burgos ha analitzat la trobada davant de Quesos el Pastor.

 

L'entrenador parlava dels perills del rival. “Tenim ganes de tornar a jugar a casa, entre Europa i LF Endesa els últims 4 partits han sigut fora i una setmana de treball a casa, jugar en el nostre pavelló, és algo que a l'equip li abellix molt. Juguem enfront d'un equip millorat des del canvi de la banqueta, amb Ángel i Marcos, dos entrenadors que han passat per la casa. Tant els resultats com el joc han millorat. Són una plantilla amb noms importants, versàtils en l'exterior, com Jespersen i McPhee, una pívot referent i dominant com Dornstauder, i una base interessant com Cornelius, ens van a posar les coses difícils però hem de seguir amb la nostra línia de creixement en treball i resultats, sobretot a la nostra pista”.

 

Sobre si es tenia en la ment el partit de la pròxima jornada davant de Girona, el tècnic deia que “per a nosaltres l'objectiu és créixer i fer un pas més que la temporada passada. Assegurant matemàticament ser cap de sèrie en la Copa ja hem aconseguit fer-ho un poc millor que la temporada passada, i si guanyem el balanç haurà millorat també. Este és el nostre objectiu a curt termini, després ja vindrà Girona i l'objectiu serà guanyar al líder, però el nostre cap esta a Zamora que segur que serà complicat” explicava.

 

Sobre l'estat físic de l'equip, Burgos deia que “está bé, agraïm la setmana de treball a casa per a continguts tècnics i tàctics i recuperar-nos en el físic. Estem amb moltes ganes i la fam i el desig que el públic veu que transmeten en la pista cada dia les jugadores”.


TAGS: