Presentat l’Adidas Next Generation en L’Alqueria del Basket

23/12/2019

L'Adidas Next Generation Tournament torna a València de la mà d'Euroleague Basketball. El millor bàsquet júnior del continent reunirà en L’Alqueria del Basket i en la Fonteta a 8 equips que competiran del 27 al 29 de desembre en la casa del bàsquet europeu de formació i en el pavelló. El primer torneig classificatori de la temporada ha sigut presentat hui en la Sala de Coinnovació de L’Alqueria del Basket, amb la presència de Paco Raga, Conseller Delegat del Club, Andreu Casadevall, Coordinador de Planter Masculí i el jugador Fernando San Emeterio.

 

Paco Raga va ser l'encarregat d'obrir l'acte. “Després de l'èxit de la passada edició, no podíem deixar d'organitzar esta competició d'importància continental, una germana menor de l'Eurolliga, que segur recordaran molts jugadors en el futur, quan es juguen la màxima competició europea. Igual que busquem que els nostres primers equips estiguen en l'elit europea, volem també que el nostre planter tinga l'oportunitat de competir al màxim nivell, i els desitge molta sort per a la present edició precisament amb el mateix objectiu, tornar a ser competitius. Anime a tot el món a què no falte” deia.

 

Andreu Casadevall va valorar el que s'espera d'una competició de molta altura esportivament parlant. “Els equips que vénen són equips que destaquen en les seues lligues. No serà un camí fàcil. L'any passat ens vam ficar contra pronòstic i esperem poder competir al mateix nivell. No sabem on podem arribar, l'exigència serà molt alta, però disfrutarem amb el treball dels xics i veurem el treball característic del club, un treball defensiu en tot el camp, amb urpa, amb lluita i amb esforç” explicava.

 

San Emeterio valorava l'oportunitat que suposa per als jóvens. “Crec que és un pas molt important que genera una il·lusió especial en els xavals, que segur que ho porten pensant des d'agost o setembre. És algo que prepara molt bé per al professionalisme perquè és el que passa al nostre nivell, estàs pensant a estar bé per a la competició. M'imagine que és el que els xavals sentiran, sobretot sense perdre la perspectiva de disfrutar del bàsquet, que crec que estan en l'època i és el que deuen fer” expressava.

 

El torneig comença divendres que ve, però abans, el dijous, s'obrirà el torneig amb un clínic en la pista central de L’Alqueria, amb la presència de Roberto González, tècnic amb experiència ACB a Valladolid. Les entrades per al torneig ja estan a la venda en les oficines del club i en www.valenciabasket.com


TAGS: