La pluja solidària de “Pams” arriba novament a la Fonteta

26/12/2019

S'acosten dates assenyalades, i després de l'èxit de la passada edició, Valencia Basket repetix esta espectacular acció solidària durant el partit de la Jornada 14 de la Lliga Femenina Endesa davant de Spar CityLift Girona (Dissabte 28, Fonteta, 19:15 hores).

 

L'acció consistix a col·laborar amb la compra d'un Pam per només 3 euros, que s'haurà de llançar a pista en el descans entre el tercer i el quart quart. Els Pams arreplegats seran destinats en favor de la ONG Mamàs en Acció i la seua campanya d'entrega de regals a xiquets i xiquetes en situació de risc este nadal.

 

Per 3 euros faràs feliç a molts xiquets

Dirigix-te a la nostra botiga i compra nostre Pam Solidari per només 3 euros, fes-ho abans de que acabe el descans, ja que en descans entre el tercer i l'últim quart, farem la pluja solidària llançant els peluixos de Pam a la pista tots al mateix temps. Els peluixos arreplegats seran donats a Mamàs en Acció per a ajudar en la seua campanya anual d'entrega de joguets a xiquets i xiquetes. La botiga estarà oberta una vegada es produïsca l'obertura de portes, o el que és el mateix, una hora abans de l'inici del partit (18:15h).

 

Esta vegada, no sols Pams

Com a novetat enguany, no sols Pams plouran sobre la pista. Qualsevol que vullga aportar pot fer-ho portant de casa altres peluixos per a aconseguir així una major col·laboració esta temporada.

 

Sobre Mamàs en Acció

En Mamàs en Acció es convertixen, sempre de manera altruista, en mamàs i papàs per unes hores d'aquells xiquets que no disposen de la proximitat de les seues famílies, xiquets que són tutelats pel govern local i residixen en centres i residències infantils habilitades per a això, amb l'objectiu que estos xiquets reben l'afecte i l'atenció que requerix una persona de la seua edat.


TAGS: