Rubén Burgos: “Veig les jugadores molt implicades”

27/12/2019

Partit d'altura el que li espera a Valencia Basket corresponent a la jornada 14 de la Lliga Femenina Endesa (dissabte 28, 19:15h, Fonteta, Twitter FEB). Rubén Burgos ha analitzat el partit davant de Spar CityLift Girona, que significa l'inici de la segona volta de la competició.

 

“Tenim en ment el partit de l'Open Day, ho treballem, però ambdós equips hem canviat. Sumen a Sykes i Vasic i nosaltres hem de refer-nos per les baixes de Leticia i María per a esta partit. No s'aconseguix en un dia no és fàcil, però evidentment en el que no baixem i hem de créixer és en il·lusió, fe, treball i entrega. Això no ho puc posar en dubte, perquè les veig molt implicades i amb consciència de fer un pas al front” analitzava.

 

Sobre la lesió de Pina deia que “Pina és molt més que minuts, és estil de joc, scouting, és pla de partit. És una de les nostres referents, i la seua absència cal cobrir-la amb il·lusió, amb treball de tècnics, amb recol·locació de rols i esforç col·lectiu. Com deia no podrà ser en un dia, però l'equip ha de donar la seua millor resposta contra un gran rival que ens va a exigir el màxim, ara si és possible un poc més”.

 

Finalment, el tècnic concloïa dient que serà un cap de setmana especial de bàsquet. “Per supost, seran dies d'Alqueria, de Fonteta, de full time ací veient partits de tots els nivells. L'afició al basket del nostre club, que és integral per a tot açò, estarà encantada i disfrutarem d'estos tres dies” explicava.

 

 


TAGS: