Visita als hospitals amb la Campanya ‘Un Joguet, un somriure’ de Falomir Juegos i Valencia Basket

30/12/2019

Este matí s'ha repetit una de les nostres tradicions nadalenques més entranyables. Com cada any, una representació de les dues plantilles professionals del Valencia Basket han repartit de manera conjunta il·lusió i joguets entre els xiquets que es troben hospitalitzats en els diferents centres de la nostra ciutat en estes dates tan assenyalades. Falomir Juegos i l'entitat taronja han repetit col·laboració per novena temporada en la Campanya ‘Un joguet, un Somriure’ en un matí molt especial per als xicotets, els seus pares i els jugadors i jugadores del Valencia Basket.

 

El jugador del primer equip masculí Fernando San Emeterio, les jugadores del primer equip femení Anna Gómez i Jana Raman i els entrenadors de les dues plantilles professionals Jaume Ponsarnau i Rubén Burgos han visitat este matí als xiquets i xiquetes ingressats en la secció infantil de l'hospital IMED València

 

A les dotze i mitja del matí, els jugadors i tècnics han arribat a l'hospital i han passat per les habitacions dels xiquets per a entregar-los els regals i joguets dins de la campanya ‘Un Joguet, un Somriure’ que per novena temporada consecutiva ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de Falomir Juegos.

 

Les mostres d'afecte, il·lusió i alegria dels xiquets i xiquetes hospitalitzats no s'han fet esperar a l'arribada dels jugadors a les seues habitacions. Els components de la plantilla taronja s'han fotografiat amb els xicotets, els seus pares i el personal sanitari de l'hospital i no han parat d'entregar targetes autografiades amb les seues imatges en una de les cites ineludibles per a València Basket en estos dies de Nadal.

 

L'aler de Valencia Basket, Fernando San Emeterio, ha recordat en finalitzar la visita que “esta és una de les activitats extraesportives que més ens agrada fer, és una cosa bonica per als xavals i per a nosaltres. I tot el que siga poder traure un somriure en estos moments difícils que estan passant, ajudar a més. Però estem contents perquè enguany hi havia pocs, així que això és un bon senyal”. Per part seua, la jugadora de la primera plantilla femenina Jana Raman ha destacat que “és una cosa molt bonica poder portar-los regals als xiquets que no poden passar el Nadal amb les seues famílies. Crec que és una cosa genial que puguem fer això i ser part d'este esdeveniment”.

 

Per a poder arribar a la major quantitat de xiquets possible este Nadal, la resta de la plantilla masculina s'ha dividit per a poder visitar este matí als xiquets i xiquetes hospitalitzats en les plantes infantils de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i l'Hospital Universitari Doctor Peset.


TAGS: