Parte mèdic María Pina

30/12/2019

La jugadora valenciana María Pina (1.89, 32 anys) es va lesionar el genoll esquerra en el partit corresponent a la jornada 13 de la Lliga Femenina Endesa davant de Formatges el Pastor.

 

Després de ser sotmesa a les proves mèdiques definitives per a determinar l'abast de la lesió, s'ha confirmat la ruptura del lligament creuat anterior del seu genoll. En les pròximes setmanes la jugadora serà intervinguda i començarà la seua recuperació per a tornar com més prompte millor a les pistes.

 

València Basket posarà tots els seus esforços per a ajudar María en tot este procés de recuperació. La jugadora, a més ha volgut enviar un missatge als aficionats:

 

“Hola a tots. He demanat al Club escriure una paraules perquè em costava moltíssim trobar entre tants pensaments, les paraules adequades i reduïdes de tan sols un tuit. Volia agrair a totes les persones que s'han molestat a preocupar-se, animar-me, recolzar-me, consolar-me, entendre el meu mal moment i ajudar-me a trobar eixe costat positiu al que m'ha passat. A tots els aficionats de Valencia Basket, però també a tot el bàsquet en general. Als membres del Club, als treballadors i a la FONTETA (gràcies pels aplaudiments del dissabte). No sé encara com vaig a fer-ho, però els vostres missatges em fan sentir forta, em donen energia i m'alegren el cor. Demane disculpes també per no contestar a tots, aniré fent-ho amb temps. La temporada seguix i ens queda el millor! Junts ho farem genial. Aprofite per a felicitar l'any nou. GRÀCIES!”


TAGS: