Raquel Carrera: “La Fonteta plena impressiona”

08/01/2020

El partit de dissabte que ve davant de RPK Araski serà un partit especial per a una de les jugadores de l'equip basc (Dissabte 11, Fonteta, 19:15h, La 8 Mediterráneo). Es tracta de Raquel Carrera. La jugadora gallega, fitxada enguany per Valencia Basket, juga cedida a Vitòria i farà el seu debut oficial en la Fonteta en Lliga Femenina Endesa.

 

Raquel té molt clar que la seua primera experiència al màxim nivell està sent molt útil. “De moment m'està anant bé, vaig començar amb por perquè era nova en la lliga, però estic a gust, m'està ajudant moltíssim a progressar i cada vegada vaig tenint un poc més de confiança” explicava.

 

Des de la distància, la gallega seguix també la temporada del club que ha apostat per ella. “Valencia Basket és un molt bon equip, estan competint amb tots i les estic veient molt bé esta temporada” deia.

 

Carrera assegura que creu que va a “afrontar bé” el partit, però no se li oblida l'especial de jugar en la Fonteta. Encara que siga el seu debut en Lliga Femenina Endesa, ja ho va fer en la Fase d'Ascens a Lliga Femenina amb Celta Zorka. “La veritat és que va ser impressionant. Crec que és el partit que he jugat fins ara amb més gent en la grada. Impressiona la Fonteta plena, però caldrà assimilar-ho de cara al partit” reconeixia.

 

Respecte a les opcions que veu d'emportar-se el triomf de terres valencianes, deia que “nosaltres intentarem competir-ho com tots els que portem fins ara. Ens veiem amb opcions i tenim moltes ganes que arribe el partit”. Amb tot açò, la jove pívot animava la gent a què no es perdera la cita. “Els anime que vinguen perquè serà un partit molt interessant i se'l van a passar molt bé” pronosticava.


TAGS: