Xocolates Valor patrocina l'inici de la segona volta de l'Eurolliga davant Olympiacos Piraeus

08/01/2020

Valencia Basket repetix en competició europea a la Fonteta buscant el seu seté triomf consecutiu com a local en la Turkish Airlines Euroleague en el partit de la jornada 18 que li enfrontarà al Olympiacos Piraeus (divendres 10, 21:00h, Fonteta, DAZN). Per a mantindre eixa fortalesa a València, Xocolates Valor ha preparat una animació molt especial perquè la Fonteta present la imatge de les grans nits europees. Quatre finalistes (dos triats a través de les Xarxes Socials i altres dos triats a l'atzar entre els assistents al partit) competiran per emportar-se un dels dos lots de productes de Xocolates Valor que es regalaran durant l’encontre. A més, el foc rebrà als nostres jugadors i cos tècnic en la presentació, els seients del pavelló s'ompliran amb 8.000 aplaudidors personalitzats, es llançaran a les graderies centenars de camisetes i xocolatines i es repartiran 8.000 Huesitos a l'eixida del partit.

 

Busquem a dos finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els dos primers aspirants per a aconseguir un dels lots de productes per cortesia de Xocolates Valor eixiran d'un concurs plantejat en les nostres Xarxes Socials oficials. Els altres dos es triaran a l'atzar entre tots els assistents al partit del divendres a la Fonteta. En els dos casos, els finalistes competiran sobre les taules de la Fonteta en les aturades entre quarts per a emportar-se el premi.

 

Com optar al premi?

En la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket apareix des d'este matí una pregunta per a aconseguir una de les dues places de finalista per a este concurs a les quals es pot optar des de les Xarxes Socials. Entre tots els que contesten de manera adequada a esta pregunta i complisquen les normes, se sortejaran els finalistes. Demà dijous a les 16:00h coneixerem als finalistes, que hauran de ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Foc per a rebre als nostres jugadors

Valencia Basket encadena sis triomfs com a local en la competició continental, la seua millor marca de sempre en l'Eurolliga. I vol tornar a fer-se fort a casa per a continuar acostant-se a la zona noble de la classificació. Per a caldejar l'ambient de la Fonteta en els instants previs a l'inici del partit, i gràcies al patrocini de Xocolates Valor, tres llengües de foc acompanyaran l'eixida dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació de l'equip taronja.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Xocolates Valor

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Xocolates Valor ha preparat per a este encontre per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Les postres van a càrrec del patrocinador

A la conclusió de l’encontre i perquè els aficionats tornen a casa amb el millor sabor de boca possible, es repartiran 8.000 unitats de Huesitos a les portes d'eixida del pavelló perquè cap dels assistents a l’encontre es quede sense provar-les. Un colofó perfecte per al que esperem que siga una nit molt dolça.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, Xocolates Valor llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a xocolatines Huesitos o camisetes. A més, no faltarà a la cita el zeppelín de Valor, que sobrevolarà el sostre del pavelló durant tota l’encontre.


TAGS: