Ponsarnau: “La nostra espenta i energia han decidit”

12/01/2020

L'entrenador va comentar que “hem començat el partit caient en el seu joc sorpresa, això és normal en no poder preparar tan bé un partit, però sabíem que podíem aprendre per a imposar el nostre màxim. Hem anat aprenent i aconseguint avantatges sent sòlids, consistents, el segon quart de San Emeterio ens ha donat clarividència de com jugar. En la segona part, la nostra espenta d'energia i força ha decidit el partit”.

 

 

Sobre el balanç de la competició, “valorant el que suposa esta victòria i la classificació, és clar que hem patit per a classificar-nos, hem perdut diversos partits en finals ajustats, i això es veu clar en la valoració de punts, però no hem competit amb la qualitat per a estar classificats. El club, tots hem de prendre una lliçó de generar cultura de la dificultat i la seua compatibilitat amb l'Eurolliga i hem d'aprendre. Estic convençut que podem fer-ho millor i aprendre. El divendres vam tindre un partit duríssim i no és fàcil”.

 

 

Sobre les condicions de l'equip, “hui Bojan Dubljevic ha jugat lesionat, Maurice Ndour tocat, Vives i Loyd ixen de lesió, però volem ser equip d'Eurolliga, i el gran repte que tenim és saber fer-ho, i aprendre el màxim per a saber fer-ho. No tenim un gran físic, però anem sumant jugadors”.


TAGS: