Valoració Chechu Mulero sorteig Copa del Rei 2020

13/01/2020

El director esportiu Chechu Mulero coneixia, igual que la resta de l'expedició taronja el seu rival en els quarts de final de la Copa del Rei Màlaga 2020 res més aterrar a Moscou, ciutat que Valencia Basket visita per a enfrontar-se demà al Khimki Moscow Region en partit de la jornada 19 de la Turkish Airlines Euroleague

 

En conéixer que havia sigut el Barça el rival que li havia tocat en sort al Valencia Basket, Mulero assenyalava que “el Barcelona és un gran equip, davant tindrem un gran rival, però evidentment anirem a Màlaga amb la màxima il·lusió i donant el millor que nosaltres tinguem per a intentar superar el partit de quarts”. Este encontre serà el que òbriga la Copa del Rei, disputant-se el dijous 13 de febrer a les 19.00 hores.

 

Este xoc de quarts serà la quarta vegada en la temporada en la qual l'equip taronja s'enfronte al Barça lluny de la Fonteta. I en tots els precedents va tindre opcions d'emportar-se el partit, encara que va acabar caient derrotat. Primer per 71-65 en la semifinal de la Supercopa Endesa jugada a Madrid, després per 97-94 en l’encontre de la jornada 4 de la Liga Endesa jugat al Palau Blaugrana i el precedent més recent, la derrota per 83-77 en la jornada 5 de la Turkish Airlines Euroleague en partit jugat també a Barcelona. El director esportiu taronja espera que en la quarta competició diferent en la qual es mesuraran amb l'equip blaugrana fora de València, el resultat siga diferent: “Done per fet que tornarem a competir, que ho lluitarem. Però ací l'important és guanyar. No ens servix estar a prop sinó que el nostre objectiu és arribar i véncer”.


TAGS: