València Basket posa a la venda els abonaments i packs per a la Copa del Rei Màlaga’20

17/01/2020

València Basket posarà a la disposició dels aficionats a partir de les 16 hores de hui divendres, els abonaments disponibles enviats per ACB, després d'atendre els compromisos del club amb jugadors, patrocinadors, directius i penyes. Per tant, eixiran a la venda  55 abonaments al preu de 200 euros cadascun per a la Copa del Rei que se celebrarà a Màlaga del 13 al 16 de febrer. Els abonaments eixiran a la venda únicament de manera presencial en les oficines del club, situades en el pavelló de la Fonteta.

 

Només per a abonats de València Basket

Cada abonat que estiga interessat a adquirir abonaments per a la Copa del Rei podrà comprar fins a un màxim de dos, acreditant la condició d'abonats de València Basket de cadascuna de les altres persones, o físicament amb els abonaments, o amb una imatge en la qual es llija el titular d'aquest. El club es reserva el dret de verificar tal acreditació.

 

Els interessats podran adquirir una d'aquestes dues opcions, abone+hotel del nostre patrocinador Casual Hotels (cèntric a Màlaga)+bus+segur de viatge, o bé únicament l'abonament amb els preus a baix indicats. El pagament haurà de ser realitzat en l'acte.

 

A continuació detallem els preus de l'estada en Casual Hotels en habitació individual, doble o triple i desplaçament en bus.


PREU DEL PACK HOTEL + BUS

 

Hotel 3 estreles Casual de la Mar Règim Allotjament i desdejuni*

De dijous a diumenge i viatge anada/volta en bus** (tornada diumenge)

Hotel en Màlaga capital

Bus + Hab. doble: 275 euros per persona

Bus + Hab. triple: 250 euros per persona
Bus + Hab. Indiv.: 450 euros per persona

* Per a altres opcions d'allotjament, consultar amb el Club

**Limitat a disponibilitat habitacions i places d'autobús. Per a altres combinacions, consultar.

 

Per tant, des de 450 euros es pot viure la Copa del Rei a Màlaga, els quatre dies de competició, amb abonament, hotel i transport des de València amb autobús.

 

Pack Animació

Tots els afeccionats de València Basket que ho desitgen podran comprar un pack d'animació compost per una camiseta especial taronja de mànega curta com la que lluiran a manera de camiseta de calfament els jugadors, i una bufanda, totes dos commemoratives de la pròxima edició de la Copa del Rei a Màlaga. El pack conjunt tindrà un preu de 20 euros. Si desitges comprar tan sols un dels productes, els preus són 18 euros la camiseta i 8 euros la bufanda.


Aquests packs d'animació es podran reservar en les oficines i a la botiga de València Basket des d'aquesta mateixa vesprada al mateix temps de la compra de l'abonament, podent comprar-lo també qualsevol interessat que ho desitge.

 

On comprar els abonaments?

L'adquisició començarà esta vesprada de divendres a les 16 hores en les oficines de València Basket. Qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot obtindre i realitzar en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de la Fonteta de dilluns a divendres, de 09.30 a 14.00 hores, i de 16.00 a 20.00 hores i també durant la disputa dels partits a casa.

 

També podran consultar informació en la web oficial taronja: www.valenciabasket.com

TAGS: