Rubén Burgos: “Campus Promete ens va a exigir el màxim”

17/01/2020

Valencia Basket afronta una difícil eixida en Lliga Femenina Endesa. Les taronja es mesuren a un Campus Promete en ratxa (Diumenge 19, 19h, Teledeporte) per a tractar de mantindre's en els primers llocs de la classificació. Rubén Burgos ha analitzat el partit.

 

“Sabem que fóra de casa la lliga està cada vegada més complicada, ho estem vivint en primera persona, anem a una pista que si ja era complicada el moment actual la fa més difícil. Vénen de 3 victòries amb solvència, trobant un estil de joc amb coses bàsiques, ritme, encert exterior i recolzant-se dos interiors molt importants” deia.

 

El tècnic elogiava l'arribada de Julián Martínez a la banqueta riojana. “Julián té una bona filosofia, conegut per la nostra entitat, ja que ha participat en diverses activitats del Club com l'Escola de Tecnificació. Ha posat a cada jugadora en el seu lloc, traient el màxim potencial i és una postura intel·ligent sobre la qual començar a construir. Els resultats han arribat molt ràpid i hem d'estar molt atentes perquè ens van a exigir el màxim” explicava.

 

Per a este partit, el tècnic ja pot comptar amb Rosó Buch. “És una jugadora que arriba per a sumar, per a ajudar i sobretot amb ritme de competició, jugant fins ahir mateix. Només tindrà una sessió i el que podem ajudar-li tàcticament, però segur que aportarà la seua energia i el seu ritme de joc, com ha mostrat en tota la seua carrera. Estem encantats amb la incorporació i ara es tracta d'ajudar-la al màxim en la integració” analitzava.

 

L'entrenador no va voler oblidar-se de Marina Lizarazu. “Les circumstàncies de les últimes hores han fet que es decidisca esta opció i esperem tots que siga el millor per a la jugadora. Amb bona mentalitat i amb treball trobarà el seu millor nivell i li desitgem el millor. En el temps a València, a pesar de les lesions el seu treball ha sigut bo, i la relació personal també, així que tenim el millor dels desitjos per a ella” concloïa.


TAGS: