Rosó Buch: “Estic molt motivada per començar esta nova etapa”

18/01/2020

La nova jugadora del Valencia Basket Rosó Buch ja ha aterrat en la ciutat i ha tingut l'oportunitat de conéixer la seua nova casa abans d'incorporar-se a l'equip que dirigix Rubén Burgos. La base i escorta no ha pogut amagar l'emoció que sent per la seua nova aventura.

 

“Ara estic ací a València, quasi no m'ho crec, amb moltíssimes ganes, molta il·lusió i molt motivada per començar esta nova etapa. Estic molt contenta”, ha assegurat la catalana.

 

Respecte als motius sobre la seua decisió de canviar Girona per Valencia, explica que “és molt bon equip, el projecte que estan fent ací és molt bo. També jugar en la Fonteta motiva qualsevol jugadora, l'ambient que es respira és ideal per a mi. Crec que disfrutaré moltíssim. També com juga l'equip, ràpid. Crec que em vaig a adaptar ràpid i això és el que més m'ha motivat”.

 

Encara que és un gran canvi per a Rosó, no sent que siga un començament des de zero: “La veritat és que tinc sort que conec moltes jugadores, també la lliga. Sé com juga Campus Promete i el Valencia Basket. Vaig amb moltíssimes ganes. Com més prompte comencem, millor i també és molt motivant com a jugadora començar ja amb partits i amb l'Eurocup”.

 

“Quan venim a jugar ací, l'ambient és una passada. Com a jugadora motiva moltíssim. Jo vinc de jugar en Fontajau, que és també un ambient molt bo, que s'ompli. Però ací en la Fonteta també és increïble i tinc moltíssimes ganes que disfrutem tots junts i crec que ho anem a fer”, admet la base sobre el que serà per a ella jugar en el coliseu taronja.

 

Respecte a l'afició, “crec que ja em coneixen un poc, els vaig a fer disfrutar. Sóc una jugadora alegre i positiva que li agrada córrer i dóna eixes assistències que li agrada a la gent. Que vinguen amb ganes, que disfrutaran de l'equip sobretot i que jo estic molt motivada per a començar l'aventura”, conclou Rosó.


TAGS: