Tamara Abalde i Queralt Casas, al preolímpic de Xina

21/01/2020

La selecció espanyola de Lucas Mondelo afronta del 6 al 9 de febrer el preolímpic a Xina buscant la seua plaça per als JJOO de Tòquio 2020, i en eixa competició, com ve sent habitual, hi haurà representació taronja.

 

Tamara Abalde i Queralt Casas seran les jugadores taronja que formen part de la llista de 12 jugadores que participaran en la competició. L'ala-pívot i l'escorta viatjaran junt amb la resta de l'expedició el dissabte 1 de febrer a la ciutat de Foshan.

 

La selecció espanyola s'enfrontarà en el Preolímpic a Corea, el 6 de febrer a les 8:00 hores, hora espanyola; a Xina, país amfitrió, el 8 de febrer a les 12:35 hores; i a Gran Bretanya, el 9 de febrer a les 8:00 hores. Els tres primers equips classificats després d'estos partits, aconseguiran el seu bitllet per als JJOO.

 

Abalde i Casas compartiran experiència amb Laia Palau, Silvia Domínguez, Cristina Ouviña, Leonor Rodríguez, María Conde, Alba Torrens, Marta Xargay, Laura Gil, Nogaye Lo i Laura Nicholls. Les taronja veuen premiada així la gran temporada que estan realitzant tant en la competició nacional com en Eurocup Women.


TAGS: