Rubén Burgos: "La nostra defensa ens manté amb totes les opcions"

22/01/2020

El tècnic del Valencia Basket Rubén Burgos ha començat assegurant que "la nostra defensa ens manté amb totes les opcions dins de l'eliminatòria. En la preparació del partit sabíem de la importància de frenar la seua anotació i les seues ratxes. És un equip consistent, amb bones tiradores, amb una jugadora interior diferencial com és Linskens i una jugadora en la posició de base que és clau en els moviments ofensius. És un equip amb molta anotació. Estàvem concentrades per a frenar això i la mostra ha sigut el primer quart. Ens obligaven a entendre-ho i fer-ho encara un poquet millor. La nostra defensa a partir d'ací ha millorat, deixant-les sempre en una anotació menor a 15 punts en els quarts següents. Nosaltres millorant des de poder córrer, jugar amb millors espais i ací trobar els nostres avantatges, que les tenim amb mobilitat i versatilitat de les nostres jugadores enfront d'elles".


Després de quasi 7.000 quilòmetres fins al seu destí, l'entrenador pensa que "l'esforç ha sigut molt bo per part de l'equip després d'un viatge dur. El joc interior minvat per la baixa de Julia. Crec que les jugadores s'han deixat tot en la pista i són conscients que açò és el descans d'una eliminatòria a 80 minuts, estem 5 baix i ara la Fonteta, enfront del nostre públic, podent imprimir un ritme encara més alt i tenint segur una major confiança amb la calor de la Fonteta, espere que tinguem opcions de superar l'eliminatòria".


Encara que abans d'això hi ha un altre gran repte pendent: "No queda temps per a més perquè al mig tenim un llarg viatge i un rival, l'actual líder de la lliga, Salamanca a casa. Ho afrontem amb molta il·lusió, amb preparació ja avançada de les setmanes anteriors però ens posarem les piles estos dos dies que tenim pel mig per a competir al màxim amb elles. Sé que el públic ens va a donar un plus, hi ha una bona iniciativa de la nostra entitat perquè la Fonteta estiga amb un gran aforament per a este partit i segur que l'equip respon per a això. Donarem el nostre cent per cent", comenta Burgos.

TAGS: