Robyn Parks: “Estic molt emocionada per la oportunitat”

25/01/2020

Robyn Parks ja està a València i ha conegut les instal·lacions del seu nou club, després de convertir-se en taronja fins a final de temporada. La jugadora americana ha donat a conéixer les seues primeres sensacions com nou fitxatge de Valencia Basket.

 

“Estic molt feliç d'estar ací, este és sense dubte un dels equips més grans en els que he jugat des que sóc professional, així que estic molt emocionada per tindre esta oportunitat” reflectia després de xafar la Fonteta.

 

Per a la aler, la decisió ha sigut molt fàcil. “Com dic sé que és un equip molt professional, he escoltat coses fantàstiques de la ciutat i del club, així que havia de vindre i comprovar-ho per mi mateixa” reconeixia.

 

Serà la seua quarta etapa en Lliga Femenina després de Gran Canària, Campus Promete i Snatt’s Sant Adrià. “Sí, pense que la meua experiència anterior em pot ajudar perquè ja sé com funciona la lliga espanyola, com dius és el meu quart equip ací, així que crec que això em dóna un avantatge, no és com començar de nou, sé el que he d'esperar de la lliga” deia.

 

No serà per tant, la primera vegada que jugue en la Fonteta. La jugadora recorda molt bé la sensació de la temporada passada. “Els aficionats es van tornar bojos (quan va jugar amb Sant Adrià). Tinc el record d'eixir del túnel de vestuaris i veure com era de fantàstic, així que tinc moltes ganes de jugar en este preciós pavelló davant de tots eixos aficionats” comptava.

 

Parks té clar que arriba a un equip que aspira a grans coses. "M’estic unint a un gran equip així que crec que l'objectiu ha de ser continuar construint eixe caràcter guanyador i no hi ha res impossible” concloïa.


TAGS: