Presentat el logo oficial de l'Eurobasket 2021

28/01/2020

L'Ajuntament de València ha sigut testimoni hui de la presentació del logotip oficial del Women’s Eurobasket 2021, que es disputarà tant a València com en terres franceses, tant en la capital parisenca com a Lió.

 

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa va ser el primer a intervindre. “És un dia molt especial. El dia del començament del projecte. Fa diversos anys comencem una aposta decidida pel bàsquet femení i els passos daus ens han anat refermant. Créiem que les dos federacions europees que més fan pel bàsquet femení havíem de fer algo gran, i va fructificar en este Eurobasket. El logo és la imatge que ens va a acompanyar en enguany i mig de camí. Volem que siga l'Eurobasket del canvi i posem el bàsquet femení on es mereix” deia.

 

Pilar Bernabé, Concejala d'Esports de l'Ajuntament de València va ser la següent. “L’elecció de València com a seu és un orgull per a la ciutat. Ara com ara ja és referent a nivell internacional per a esdeveniments esportius de primer orde. L'any 2020 seran més de 150 esdeveniments. Amb l'Eurobasket anem més enllà, perquè lliguem la ciutat als valors de l'esport femení. La ciutat es bolcarà a créixer amb els valors de l'esport i la igualtat. Les figures que ens acompanyaran seran grans referents per als nostres i les nostres jòvens” explicava.

 

Després li arribava el torn a Elena Tejedor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso. “Ens feia molta il·lusió portar a la Comunitat Valenciana este programa que estem duent a terme amb federacions nacionals i COI per a atraure esdeveniments internacionals de primer nivell. Un dels nostres compromisos era que este esdeveniment transcendira més enllà de 2021 i per això que hui comencem a palpar el que significa i generar la expectativa en la ciutat és molt important” confesava.

 

Josep Miquel Moyá, director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, continuava. “És una satisfacció per a nosaltres veure com es van donant passos en què serà un dels esdeveniments esportius de major repercussió per a tot l'estat en 2021. Vull donar les gràcies a FEB, a FIBA, Fundació Trinidad Alfonso i a Valencia Basket pel seu impuls, que pareix que estiga en segon pla però vos puc assegurar que és actor principal. El fet de comptar ja amb la marca ens va a facilitar la promoció i poder identificar la competició. Crec que els valencians ens sentirem orgullosos i espere que la FEB s'assenta satisfeta també d'haver triat València com a seu” expressava.

 

Joan Ribó, Alcalde de València, tancava l'acte. “Amb esta presentació fem un pas més cap a una competició que ens deixarà disfrutar de les millors jugadores de tot el continent. Esta fita esportiva és una gran notícia per a la nostra ciutat que s'erigirà en la capital del bàsquet femení. Vull agrair a totes les persones que cada dia fan que el bàsquet, l'esport i la nostra ciutat, cada dia siguen més grans” concloïa.


TAGS: